luni, 14 februarie 2011

Money 101 - Paybox

Ok, în genere nu am avut până acum nici in clin, nici în mânecă la ceva comercial. Până acum!



De ce să încep, păi foarte simplu, ca orice utilizator al internetului, între una-alta caut să fac bani... Nimic nou? Până acum nimic nou, deacord cu voi, însă ceva nou e dat de Paybox.

Veţi întreba aşadar ce e Paybox? Ei bine, e foarte simplu, acest Paybox este un sistem cu totul şi cu totul nou de plată electronică. E atât de nou încat nici măcar n-a fost lansat. Şi dacă n-a fost lansat atunci cum putem să facem bani cu el? Păi îl lansăm (la propiu) chiar noi, pentru că, la fel ca orice alt sistem de făcut pâine în casă sau cartofi prajiţi cu ceai, acesta trebuie testat şi trebuie testat atât de minuţios încât o mână de tehnicieni cu 10.000 de calculatoare legate într-o reţea nu sunt de-ajuns. Ca să nu mai menţionez faptu' că până la urmă ce mod mai bun de-a testa ceva decat să-l dai direct în folosinţă.

Acum problema se pune "Ce-mi iese mie dacă testez asta pentru ei?". Păi ai 25 de dolari din start, pur şi simplu pentru că ai fost atât de drăguţ să te înregistrezi, şi pe lângă banii aceştia, mai câştigi 10 dolari pentru fiecare vizitator pe care îl duci cu linkul tău. Dar asta nu-i tot, câştigi zilnic pentru logare şi pentru chestionarele de pe site-ul lor. Şi ca să fie treaba oablă şi tomnită, dacă nu va logaţi două zile, pierdeţi din şansele ca banii să curgă prin logare doar, iar dacă absentaţi o lună nemotivat, pierdeţi contul.

În rest nu vă mai pot spune decât că banii nu pot fi deocamdată folosiţi în afara site-ului dar, administratorii promit că în momentul în care vor face disponibil acest lucru, aceştia vor fi aproape de "mărimea" unui dolar USD. Până una alta dacă vreţi să vă extrageţi banii, va trebuii să găsiţi un prieten cu Pay-Pal, să vă întelegeţi la preţ şi apoi să viraţi bani din Paybox, spre el, el să vă dea din Pay-pal spre contul dumneavoastră bancar, iar dumneavoastră să mergeţi la ATM.

Un comentariu: